Friday, February 21, 2014

Aega võttis, aga asja sai

Võtsin üsna pikka aega hoogu, enne kui see blogi lõpuks sündis. Olen söögitegemist armastanud nii kaua, kui ma ise mäletan. Juba mõnda aega olen jälginud erinevaid toidublogisid ja mõelnud, et võiks hakata ka oma köögikatsetusi kuhugi jäädvustama. Siiani sai aga laiskus kogu aeg võitu ja ainult mõtteks see jäigi.

Otsustavaks sai see, kui pärast järjekordset omaloomingut köögis ema kurtis, et temal ei seisa enam ammu meeles, mis toite ma teinud olen ja ma peaksin retseptid kuhugi üles kirjutama, et mõni teine kord hea vaadata oleks. Tegelikult on ta seda mulle varemgi öelnud, aga miskipärast sel korral otsustasin tegutseda. Seega kui sellest blogist peaks asja saama, siis pean tänama oma ema. Ka tema on väga hea kokk. Temalt olen ma ka ilmselt kõige rohkem õppinud ja alati on tore koos emaga süüa teha. Meie peamine erinevus on aga selles, et tema teeb pigem "vanu klassikuid", mida ta on aastataid teinud, mulle aga meeldib katsetada. Vahel proovin süüa teha mõne kindla uue retsepti järgi, vahel teen lihtsalt teoks enda peas sündinud ideed. Just need katsetused ma siia blogisse koondada tahangi. Et oleks endal hea vaadata ja võib-olla saab ka keegi teine häid ideid, nagu mina olen saanud paljudest teistest toredatest toidublogidest.




No comments:

Post a Comment