Saturday, March 15, 2014

Päikseline porgandivorm

Viimases kodust saadetud "toiduabipakis" olnud porgandid ja purgitäis purustatud tomateid jõudsid seekord söögilauale sellise tervisliku vormiroana, mis maitseb hästi nii soojalt kui ka külmalt. Ilusalt erksavärviline toit toob kindlasti väheke päikest ka koledalt sombusesse ilma :)



300 g porgandeid
400 g purustatud tomateid
300 g kodujuustu
3 muna
soola-pipart
paar oksa rosmariini
õli

Koori ja riivi porgandid. Kuumuta pannil õli ning lisa porgandid. Prae kergelt läbi, keera kuumus madalamaks ning hauta porgandid kaane all pehmemaks. Lisa pannile purustatud tomatid (lasin tomatid enne veel läbi sõela, et seemnetest lahti saada) ja rosmariini, maitsesta soola-pipraga. Lase kaane all veel veidi podiseda. Samal ajal sega kausis kodujuust ja munad. Lase porgandi-tomatisegul veidi jahtuda ning lõpuks lisa see kodujuustule ja sega kogu kupatus kokku. Vala saadud segu ahjuvormi ja pane 200 kraadi juures ahju, kuni vorm on ilusti läbi küpsenud.

No comments:

Post a Comment